Drift och Teknik

För att prestera optimailt kräver både din nätverk och servrar kontinuerligdrift och underhåll. Med många års erfarenhet har vi de färdigheter som krävs för att underhålla och driva din IT-infrastruktur optimalt. 

Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina affärs- och driftbehov och övervakar prestandan dygnet runt. Så om du behöver hjälp med någon aspekt av ditt nätverk, från patchar till uppgraderingar, risk- och säkerhetshantering eller råd och service, kan våra experttekniker leverera.

WAN/LAN, brandväggar och säkerhet, på hårdvara, slutanvändare, skrivare och till och med mobila enheter har vi ett SMART servicepaket som minskar din kostnad och förbättrar systemets tillgänglighet och prestanda.
IT infrastructure for a secure and stable network

Beställ en gratis driftanalys

Smarta tjänster för smartare företag

 

SMART CONNECT

SMART CONNECT

Nätverk- och internettjänst

Smart Connect-tjänsten ser till att alla delar av ditt nätverk är igång hela dagen, varje dag.

Med vår unika Open Source-konfiguration av brandväggar övervakar, hanterar och skyddar du ditt nätverk och värdefull information. Vi håller dig ansluten, var du än är tvärs över ditt nätverk.

SMART BACKUP

SMART BACKUP

Minimera risker

Säkerhetskopiering, katastrofåterhämtning och återställningsplaner är avgörande när du har värdefull data.

Vår kombination av verktyg och lösningar säkerställer att din data inte bara lagras säkert utan är lätt att återställa och i ekonomiskt kostnadseffektivt lagringsutrymme som inte kostar mer än absolut nödvändigt.

SMART CLIENT

SMART CLIENT

Ta kontrol över alla enheter

Hantering av slutanvändare är avgörande för företag som vill ha kostnadskontroll och riskhantering.

Låt oss visa dig hur lätt det kan vara att ta kontroll över alla dina slutanvändares enheter. Eliminera risken som uppstår om de blir stulna eller förlorade med värdefull företagsdata. Se till att användarna alltid får det stöd och den åtkomst de behöver.