Våra IT tjänster

Kopplar in oss och koppla av!


Linserv erbjuder skräddarsydd  support  och teknik anpassad till dina affärsbehov. Vi tror att  molntjänster  är framtiden, men i vissa fall är traditionella lösningar på plats optimalt. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga valet av lösning,  hårdvara och mjukvara  - oberoende av leverantör. Vårt mål är att tillhandahålla en lösning som är snabb att installera, lätt att anpassa, som kan skala upp eller ner efter behov. Från design till installation och till slutanvändarsupport och träning vill vi att våra kunder ska få bästa möjliga IT-upplevelse.


IT infrastructure for a secure and stable network

Tillgänglig och enkel

Support och råd  

Tillgänglig och uppkopplad. Våra tekniker jobbar effektivt och tar helhetsansvar.

Vår smarta lösningar som övervakning och säker uppkoppling gör det möjligt för oss erbjuder support snabbt och direkt till dina användare när de kontakta oss. Vi jobbar alltid i förebyggande syfte så att problemt är löst en gång för alla.

Testa nu skicka ett ärende

IT infrastructure for a secure and stable network

Säkert och pålitlig

Drift och teknik  

Linserv övervakar din IT-miljö 24/7. Vi tar ansvar från design till utförande av era kritiska IT-system och applikationer och ser till att de alltid är tillgängliga.

Våra övervaknings- och förvaltningstjänster är utformade för att ge en smidig och problemfri IT-verksamhet till låg kostnad.                                                 

Läs mer om vår drift och teknik

Cloud services include smart client, smart connect and smart server

Skalbar och kostnadseffectiv

Molntjänster

Linserv Cloud är smart! Våra lösningar och tjänster bygger på de bästa Open Source- och licensierade produkter vi kan hitta. 

Privata, offentliga och hybrid molntjänster anpassade till dina affärsbehov. Kostnadseffektiva, säkra, flexibla och skalbara lösningar. Lösningar som garanterat är billigare än motsvarande interna alternativ.

Läs mer om våra molntjänster

Beställ ett kostnadsfri nätverksanalys

Pris exempel 


SMART SERVER

 

Vi har ett komplett utbud av serverpaket i form av både privata, offentliga och hybridmolntjänster.

SMART SERVER är optimerad och anpassad till dina behov - och du betalar bara för vad du använder! Serverhantering, support, uppgraderingar, backup och övervakning till en fast, hanterlig kostnad.

Vid behov kan vi integrera med era befintliga system för mer komplexa lösningar där du kanske har flera olika serverroller.


SMART NETWORK

 

Vår SMART NETWORK innehåller en helt administrerad UTM-brandvägg som konfigurerats specifikt för ditt företag baserat på analys av dina befintliga nätverk och infrastrukturbehov.

SMART CONNECT-arkitekturen ger bättre stabilitet för ditt WAN/LAN och Cloud-nätverk till lägre kostnad. Stöd och övervakning av ditt nätverk ingår i tjänsten utan extra kostnad.

Låt oss visa dig hur prisvärd en helt integrerad och skräddarsydd nätverkslösning kan vara.


SMART CLIENT

 

SMART CLIENT ger dig kontroll över alla dina nätverksklienter, PC, MAC eller mobilenheter.

Standardiserad kundhantering säkerställer att dina anställda får det stöd och de funktioner de behöver och har direkt tillgång till Linservs supportexperter var de än befinner sig.

SMART CLIENT förenklar allt från inköp, installation och uppdateringar. Låt oss visa dig hur vi kan minska både komplexiteten och kostnaden för verksamheten.